Tim Cook mban ende Steve Jobs-in në listën e kontakteve

Janë bërë gat tri vite e gjysmë që prej vdekjes së themeluesit të gjigandit Apple- Steve Jobs nga kanceri pankreatik , por pasardhësi i tij si drejtor ekzekutiv Tim...

Tim Cook mban ende Steve Jobs-in në listën e kontakteve

Janë bërë gat tri vite e gjysmë që prej vdekjes së themeluesit të gjigandit Apple- Steve Jobs nga kanceri pankreatik , por pasardhësi i tij si drejtor ekzekutiv Tim Cook vazhdon ende të mbajë informatat kontaktuese të mikut të tij në iPhone.

Ashtu siç u zbulua në librin “Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstars into a Visionary Leader“, që u bë pjesë e rafteve fizike dhe digjitale të martën, Cook tregon se nuk u ngut për të fshirë detajet kontaktuese të Jobs-it që pas vdekjes së tij në vitin 2011.

Kjo gjë e mirë e pa treguar më parë është pjesë e një vargu të gjatë edhe në librin kushtuar Steve Jobs-it, transmeton itShqip.com . Autorët Brent Schlender dhe Rick Tetzeli intervistuan ish-kolegët dhe njerëzit e besueshëm të Steve Jobs-it, përfshirë Tim Cook dhe dizajnerin Jony Ive, si dhe gruan e tij, Laurene Powell Jobs, për të shfaqur tek lexuesit një ngjarje të paparë të vizionarit të teknologjisë./itShqip/

Categories
Lajmetoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY