Top 10 fotot e javës në Twitter

Duke ju falenderuar kompanisë Skylines ne nuk kemi nevojë të kontrollojmë me mijëra foto të postuara në Twitter. Duke përdorur një algoritëm të veçantë të zhvilluar nga Skylines ne...

Duke ju falenderuar kompanisë Skylines ne nuk kemi nevojë të kontrollojmë me mijëra foto të postuara në Twitter. Duke përdorur një algoritëm të veçantë të zhvilluar nga Skylines ne mund të gjejmë top 10 fotot e javës në Twitter.

Top 10 fotot e javës në Twitter janë:
1. #StopSOPA

2. #iftheyshutdownTwitter

3. #GoldenGlobes

4. #ThingsMLKwouldntapproveof

5. #Factswithoutwikipedia

6. #MLK

7. #LegalizeGayMarriage

8. #thatonefriendwho

9. #j17

10. #donttextmetalkingabout

/itshqip

Categories
Web

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY