Tumblr kalon 10 miliardë postime

Tumblr, shërbimi popullor i mikro-blogjeve dhe rrjeteve sociale me bazë në Nju Jork, kaloi 10 miliardë postime të premten. Kompania e festoi këtë arritje, duke shfaqur në panelet e...

Tumblr, shërbimi popullor i mikro-blogjeve dhe rrjeteve sociale me bazë në Nju Jork, kaloi 10 miliardë postime të premten.

Kompania e festoi këtë arritje, duke shfaqur në panelet e bloguesve disa dekorime me ngjyrë të kuqe, të verdhë, vjollcë dhe ngjyrë rozë.

Në mesin e muajit qershor, Tumblr kishte një total prej 6.5 miliardë postimesh, ndërsa për vetëm tre muaj arriti 4.5 miliardë postime, duke i grumbulluar të gjitha në një shumë prej më shumë se 10 miliardë postime./itshqip

Categories
Web

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY