Twitter do ta blejë TweetDeck për 50 milionë dollarë

Twitter është në bisedime për ta blerë TweetDeck, një prej klientët më të popullarizuar në rrjetin, për rreth 50 milionë dollarë shkruan Wall Street Journal. TweetDeck është një desktop...

Twitter është në bisedime për ta blerë TweetDeck, një prej klientët më të popullarizuar në rrjetin, për rreth 50 milionë dollarë shkruan Wall Street Journal.

TweetDeck është një desktop aplikacion për iOS dhe Android i cili shfaq të gjitha cicërimat(tweets) prej strim përdoruesit në desktop, dhe ka një mundësi të shkëlqyeshme për tu konfiguruar që të ndiqen vetëm cicërimat(tweets) të caktuara. Përveç Twitter funksionalitetit, ky aplikacion “TweetDesk” ka mundësi për të shtuar dhe Facebook, Linkedln dhe Foursquare profilet për ndjekje më të lehtë.

TweetDesk është një kompani britanike me 15 persona të punësuar, dhe e cila ende nuk ka publikuar numrin e sakt se sa përdorues e përdorin këtë aplikacion.

Interesante, në tekstin e WSJ thuhet se Twitter punon në një koncept të njejt si Facebook për ti filtruar postimet nga shokët më të ngusht, dhe për ti bërë ato më të dukshme me qëllim që ti plotësojë nevojat e përdoruesve për një përmbajtje më kualitative dhe më të sakt e cila është më se e rëndësishme për shumicën e përdoruesve./itshqip

Categories
Software

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY