Twitter është duke u bërë kompani reklamuese

Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo. Rrjeti social kishte paguar kompanitë...

BRITAIN-INTERNET-COMPANY-TWITTER

Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo.

Rrjeti social kishte paguar kompanitë gjatë vitit 2010 për të ofruar cicërimat e tyre reklamuese gjatë transmetimit tek përdoruesit, por tani është duke ofruar pako shtesë me anë të së cilave do të shfaq këto cicërima me përmbajtje të reklamave tek përdoruesit e platformës Flipboard dhe shikuesit e Yahoo-s japoneze.

Këto kompani sigurisht që do të ndajnë fitimet me rrjetin social Twitter, megjithëse ende nuk ka detaje rreth mënyrës së ndarjes së shumave.

Twitter pretendon që në tremujorin e fundit të vitit 2014 kanë qenë 185 milionë cicërima që janë shfaqur jashtë aplikacionit dhe uebfaqes së kompanisë, pra thjeshtë janë ngjitur çdo kund.

“Për mijëra brende që reklamojnë në Twitter, partneriteti me platformat e reja do të hap një mundësi të madhe për të rritur shpërndarjen e mesazheve të tyre në një audiencë edhe më të madhe,” tha Ameet Ranadive, drejtor i lartë i rrjetit social Twitter, transmeton itShqip.

Njëkohësisht, Eric Feng, drejtori ekzekutiv i shërbmit Flipboard ndihet i kënaqur që për herë të parë platforma e tyre do të ofrojë aksesë tek cicërimat e promovuara duke rritur kështu aftësitë e tyre për të gjeneruar përfitime edhe më të mëdha./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY