Twitter lëshon mjetin “Web Analytics”

Twitter ka lëshuar mjetin më të ri Web Analytics që do të ndihmoj për sigurimin e disa paqartësive të pronarëve të faqeve të internetit, pra përdoruesit do të dinë...

Twitter ka lëshuar mjetin më të ri Web Analytics që do të ndihmoj për sigurimin e disa paqartësive të pronarëve të faqeve të internetit, pra përdoruesit do të dinë trafikun e cicërimave, lidhjeve dhe etiketave të tyre.

Twitter Web Analytics ka për qëllim të ju ofroj përdoruesve më shumë të dhëna mbi ekfektin e integrimit të Twitter në faqet e internetit. Kjo është mundësuar nga BackType, kompania sociale e Analytics, të cilën e bleu Twitter në korrik.

Twitter Web Analytics në bashkpunim me BackType do të ju tregojnë përdoruesve tri gjëra të rëndësishme: Sa është ndarë përmbajtja e tyre në Twitter, Sa trafik kanë fituar nga Twitter dhe Sa shpërndarje janë bërë nga butoni Tweet.

Mjeti është i lirë dhe aktualisht është në versionin beta. Një grup i vogël i parterëve të Twitter do të fitojnë akcesin, i cili ju mundëson të kyçen në Twitter Web Analytics, ndërsa për përdoruesit do të jetë në dispozicion javët e ardhshme./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
One Comment
  • Exquisite
    25 March 2020 at 19:55

    De aceea, te invităm să alegi produsul potrivit din gama noastră de scaune pentru bucătărie sau living. Poți opta pentru diverse nuanțe (alb, maron, roșu …)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    RELATED BY