Viber 4.2 në Android ju lejon të bllokoni kontakte

Viber ka lëshuar një përditësim të ri në platformën mobile Andorid për aplikacionin që tani ju sjell disa karakteristika të dobishme dhe të reja. Tani ju mund të zgjedhni...

Viber 4.2 në Android ju lejon të bllokoni kontakte

Viber ka lëshuar një përditësim të ri në platformën mobile Andorid për aplikacionin që tani ju sjell disa karakteristika të dobishme dhe të reja. Tani ju mund të zgjedhni një numër ose një kontakt që ju dëshironi të mos pranoni thirrje, pra ta bllokni numrin e zgjedhur.

Ndryshimet e tjera përfshijnë aftësinë për të dërguar deri në 10 imazhe në të njëjtën kohë, rregullimin e zërit të mesazheve/thirrjeve dhe disa përmirësime të tjera.

Përditësimin e fundit mund ta merrni në Play Store duke klikuar në linkun e mëposhtëm./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY