Vjen 3D laptopi nga Sony.

Pas televizorëve dhe konzolave për lojra, Sony është në përpjekje për të sjellur 3D teknologjinë edhe në laptopët. Kompania njoftoi se nga 19 mars filon me shitjen e 3D...

Pas televizorëve dhe konzolave për lojra, Sony është në përpjekje për të sjellur 3D teknologjinë edhe në laptopët. Kompania njoftoi se nga 19 mars filon me shitjen e 3D laptopëve të serisë Vaio.

Snony Vaio VPCF21Z1E/BI është laptop më 16 inç ekran, Intel Core i7-2630QM procesor, 8GB RAM, hard disk me kapacitet prej 640GB, NVIDIA GeForce Gt 540M GPU kartelë grafike prej 1GB video Ram memorje, dhe më e rëndësishmja, aftësia për të përkrahur 3D teknologjinë.

Laptopi ka edhe një buton për kyçje/ç’kyçje të 3D efekteve. 3D përmbajtjet shfaqen në LED ekranin me madhësi prej 16 inç dhe 1080p rezulucion, me 240fps. Paisja posedon edhe një Blu-ray drajv, HD(High Definition) ueb kamerë dhe 2 porte për USB 3.0.
Sony Vaio F seria e 3D laptopëve do të lëshohet në shitje më 19 mars, me një çmim prej 1.799£./itshqip.com

Categories
Hardware

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY