World of Warcraft humbet 100,000 lojtarë

Loja World of Warcraft ka grumbulluar një sasi mbresëlënëse të lojtarëve, por kohëve të fundit nuk po i ecën mirë me rritjen e lojtarëve, është raportuar nga shumë faqe...


Loja World of Warcraft ka grumbulluar një sasi mbresëlënëse të lojtarëve, por kohëve të fundit nuk po i ecën mirë me rritjen e lojtarëve, është raportuar nga shumë faqe interneti se kjo lojë ka rënie të madhe te lojtarëve.

Sipas disa spekulimeve kjo mund të jetë për shkak të lëshimit të lojërave tjera, të tilla si SWTOR (Star Wars: The Old Republic). Dhe sipas komenteve të lojtarëve, loja është shumë e vjetër dhe lojtarët kanë filluar të largohen për shkak të përmbajtjes shumë të lehtë.

CEO i Activision Blizzard’s, Mike Morhaime, zbuloi se 100,000 lojtarë u larguan nga Wolrd of Warcfraft gjatë tre muajve të fundit./itshqip

Categories
Gaming

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY