XDA modifikon Youtube duke mundësuar dëgjimin e videove edhe pasi ekrani të fiket

Dëgjimi i videove në YouTube edhe pasi ekrani të fiket ka qenë një funksion shumë i kërkuar për një kohë të gjatë dhe tani më në fund kjo është...

XDA modifikon Youtube duke mundësuar dëgjimin e videove edhe pasi ekrani të fiketDëgjimi i videove në YouTube edhe pasi ekrani të fiket ka qenë një funksion shumë i kërkuar për një kohë të gjatë dhe tani më në fund kjo është bërë e mundur. Duke e falenderuar zhvilluesin e XDA-së, theos0o, i cili ka modifikuar dosjen apk të YouTube 4.4.11 duke bërë funksionin e shumë kërkuar të mundshëm.

Më e mira e aplikacionit të modifikuar është se ju nuk keni nevojë të bëni Root pajisjen tuaj, thjeshtë fshijeni aplikacioni egzistues të YouTube-së nga Play Store pastaj instaloni aplikacionin e modifkuar.

Pasi të përfundoni këtë, atëherë hapeni aplikacionin dhe shkoni tek paneli Advanced Settings dhe bëni të mundshëm opsionin ” Screen Off playback “.

Duhet të keni parasysh, se kjo varet në pajisjen që ju posedoni pasi që mund të ndodh që nuk mund të funksionojë në disa pajisje./itShqip

YouTube APK

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY