Xiaomi së shpejti pjesë e tregut në SHBA

Xiaomi, kompania kineze e telefonave të mençur që po konsiderohet si rival i kompanisë Apple, së shpejti do të hyjë në tregun e Shteteve të Bashkuara. Kompania njoftoi gjatë...

Xiaomi së shpejti pjesë e tregut në SHBA

Xiaomi, kompania kineze e telefonave të mençur që po konsiderohet si rival i kompanisë Apple, së shpejti do të hyjë në tregun e Shteteve të Bashkuara.

Kompania njoftoi gjatë një konference të Martën se do të zhytet edhe më thellë duke u futur kështu edhe në tregun e SHBA-së me një uebfaqe, Mi.com, që do të shes vetëm aksesorë, të paktën për tani.

Xiaomi pretendon të sjell këtë uebfaqe në tregun e Shteteve të Bashkuara brenda muajve të ardhshëm duke krijuar një biznes të ri në një treg të ri. Kompania aktualisht pretendon se ka më shumë se 100 milionë përdorues në mbarë botën.(ITshqip)

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY