YouTube shton opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot

YouTube shtoi opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot, e cila për momentin është në dispozicion vetëm për një pjesë të vogël të kanaleve më të popullarizuar në...

youtube

YouTube shtoi opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot, e cila për momentin është në dispozicion vetëm për një pjesë të vogël të kanaleve më të popullarizuar në këtë faqe. Funksioni është i shtuar tek pjesa për shpërndarjen e videove, me një tab të ri të quajtur “GIF”. Së bashku me këtë përdoruesit mund të shohin edhe një kod për ta postuar atë në faqe tjera (embed).

Aktualisht funksioni është i mundësuar vetem tek PBS IDEA Channel. Së shpejti do të shohim nëse funksionin do ta përkrahin krijuesit e videove edhe atë nëse për gjith kanalin ose veçmas për çdo video, thonë nga BBC transmeton ItShqip. Por nëse nuk mundeni të pritni deri sa të shfaqet zyrtarisht ky opsion në YouTube, atëherë e keni shumë faqe tjera që ofrojnë të njejtin shërbim, një prej tyre është kjo faqe./itshqip

gif-youtube

Categories
Mësime

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.

RELATED BY