YouTube do të blej Twitch për 1 miliardë dollarë

Sipas disa raporteve nga Variety, Youtube është duke kryer proceset për blerjen e Twitch. YouTube pretendohet se do të paguaj mbi 1 miliardë dollarë. Marrëveshja do të bëhet me...

YouTube do të blej Twitch për 1 miliardë dollarë

Sipas disa raporteve nga Variety, Youtube është duke kryer proceset për blerjen e Twitch. YouTube pretendohet se do të paguaj mbi 1 miliardë dollarë. Marrëveshja do të bëhet me para të gatshme dhe pritet të njoftohet së shpejti se marrëveshja është kryer.

Twitch bënë transmetimin e videove duke ju lejuar të shikoni video të lojërave Live nga lojëtarët. Ju mund të të ngarkoni lojëra nga kompjtueri, XBox-i ose PlayStation për të tjerët që ata të mund t’i shikojnë apo komentojnë. Ky shërbim është kryesisht i popullarizuar për transmetimin e dyluftimeve Live të lojërave.

Nëse ky shërbim blihet, atëherë Twitch do të jetë pjesë e YouTube-së. Shpresojmë që këtij shërbimi nuk do ti shtohen reklamat, si çdo shërbim tjetër që Google  e ka në duar./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY