Youtube videot më të shikuara për vitin 2010.

Gjithçka filloi me krim, kurse mbaroi me hit muzikorë, thotë Youtube për Bed Intruder Song e cila është video amatore më e shikuar në Youtube për vitin 2010. Video...

Gjithçka filloi me krim, kurse mbaroi me hit muzikorë, thotë Youtube për Bed Intruder Song e cila është video amatore më e shikuar në Youtube për vitin 2010. Video shërbimi publikoi dhe linjë kohore me momente të cilat kishin ndjekur vitin e Youtube.

Më posht është lista e top 10 videove amatore, kurse nga videot e studiove në vendin e parë ëshstë Xhastin Biber me videon e tij “Baby” e cila është shikuar më shum se 400 miljonë herë.

Për fund të vitit, ajo çfar fascinonë vitin 2010 është numri i pabesueshëm i shikueshmëris me mbi 700 milijarda video, ku janë ngarkuar përmbi 13 milijonë orë video.

Top 10 e videot më të shikuara amatore në Youtube për vitin 2010:

  1. Bed Intruder Song – http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z…
  2. Tik Tok Kesha Parody – http://www.youtube.com/watch?v=d7n8GqewJ2M…
  3. Greyson Chance ‘Paparazzi’ – http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV…
  4. Annoying Orange Wazzup – http://www.youtube.com/watch?v=cL_qGMfb…
  5. The Man Your Man Could Smell Like (Old Spice)- http://www.youtube.com/watch?v…
  6. Giant Double Rainbow – http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5…
  7. This Too Shall Pass OK Go – http://www.youtube.com/watch?v=qybUFn…
  8. The Twilight Saga Eclipse Trailer – http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda…
  9. Jimmy Surprises Bieber Fan – http://www.youtube.com/watch?v=AKEQw…
  10. Gymkhana Three, Part 2 – http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWS…

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY