Zbulohet data e publikimit të video lojës ‘Call Of Duty: Black Ops III’ (Video)

Versioni i ardhshëm i video lojës Call of Duty, për të cilin në mënyrë të sigurt mund të themi se quhet Call Of Duty: Black Ops III, do të...

Call Of DutyBlack Ops III

Versioni i ardhshëm i video lojës Call of Duty, për të cilin në mënyrë të sigurt mund të themi se quhet Call Of Duty: Black Ops III, do të zbulohet më 26 Prill.

Kjo datë është zbuluar nga një pamje e shkurtër e publikuar në YouTube, që përmban një kamerë virtuale me karakter që nxjerr në pah portretin e ushtarit Black Ops, i krijuar me tipare alfa numerike. Derisa kamera lëvizë, pjesë të dialogut të lojës së mëparshme shfaqen në prapavijë.

Në fund të kësaj pamje, Activision konfirmon datën e zbulimit duke lënë kështu çdo gjë tjetër vetëm pjesë të imagjinatës./itShqip

Categories
Gamingtoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY