Zhbllokoni iPhonen tuaj shpejt dhe lirë

Keni deshirë të zhbllokoni iPhonen tuaj por nuk e dini se ku. Atëherë kemi një një lajm të mirë për të gjithë juve qe dëshironi të zhbllokoni iPhonet tuaja....

iphoneshqunlock

Keni deshirë të zhbllokoni iPhonen tuaj por nuk e dini se ku. Atëherë kemi një një lajm të mirë për të gjithë juve qe dëshironi të zhbllokoni iPhonet tuaja.

Sot është lansuar faqja më e re për zhbllokimin e iPhone nga themeluesit e iPhone-SHQ.com. Faqja www.zhblloko-iphone.com ju mundëson të zhbllokoni iPhonen tuaj shpejt dhe lirë brenda 24 orëve.

Ju vetëm duhet të hyni në faqen Zhblloko-iPhone.com dhe të shkruani të dhënat tuaja dhe të iPhonit tuaj. Pas konfirmimit te kërkesës tuaj, drejtuesit e faqes do të ju dërgojnë një e-mail me të dhënat se në cilin shtet është i bllokuar iPhone juaj dhe çmimin për zhbllokimin e iPhones tuaj.

Poashtu, ju duhet së pari të paguani pastaj do të procesohet zhbllokimi i iPhones tuaj, në asnjë rast nuk ndodh që të procesohet zhbllokimi pa u kryer pagesa.

Zhbllokimi është plotësisht i sigurt, pra ju do t’i merni paratë tuaja nëse zhbllokimi nuk bëhet brenda afatit të caktuar./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY